top of page
Yogastudio  (16 of 84).jpg

Mindfulness Training

Je wilt intenser en bewuster leven. Je wilt beter (werk) stress herkennen en daar anders mee omgaan. Je wilt (weer) genieten van de (kleine) dingen in je leven. Je wilt weten hoe je mindfulness kunt toepassen in je dagelijks leven.

8-weekse training Mindfulness (MBSR):

De Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) training is gebaseerd op het programma van Jon Kabat-Zinn. De training bestaat uit acht groepsbijeenkomsten van 2,5 uur. Naast deze acht bijeenkomsten is er een oefenbijeenkomst. Je krijgt oefeningen mee om thuis te doen. Deze worden besproken in de eerst volgende bijeenkomst. Je krijgt een reader om dit te ondersteunen. De training is voor iedereen die tijd en energie erin wil steken om te oefenen. Dit is van belang om Mindfulness onderdeel van je leven te laten worden.

De Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) training is gebaseerd op het programma van Jon Kabat-Zinn. De training bestaat uit 8 groepsbijeenkomsten van 2,5 uur. Naast deze 8 bijeenkomsten is er een oefenbijeenkomst. Je krijgt oefeningen mee om thuis te doen. Deze worden besproken in de eerst volgende bijeenkomst. Je krijgt een reader om dit te ondersteunen. De training is voor iedereen die tijd en energie erin wil steken om te oefenen. Dit is van belang om Mindfulness onderdeel van je leven te laten worden.

Wit zand en steen

Reacties van de deelnemers die de Mindfulness training hebben gevolgd:

Je gaat echt anders in het (jouw) leven staan en je luistert (weer) naar wat jij belangrijk vindt (je binnenste zelf).

Ik ben vooral veel bewuster naar mijzelf gaan kijken en luisteren. Een aanrader voor iedereen die Burn-out achtige klachten heeft!

Ik ben me meer bewust van mezelf geworden en ook milder. Ik heb meer aandacht voor mijn omgeving.

Leren ontspannen op de momenten dat het nodig is en de informatie over stress heeft mijn ogen geopend over wat stress met je doet of wat het eigenlijk met mij doet.

Ik heb meer rust in mijn leven kunnen brengen. Ik heb gezien hoe belangrijk het is, dat ik de momenten voor mezelf moet pakken.

De mindfulness trainingen hebben mij erg geholpen om met spanningen om te gaan en het heeft me inzicht gegeven in mijn gedachten. 

Aanmelden

Als je interesse hebt in de Mindfulness (MBSR) training kun je je aanmelden door een mail te sturen naar info@yogastudiosantpoort.nl Na je aanmelding wordt in een (telefonisch) gesprek met Angelique nader op je motivatie en eventuele verwachtingen ingegaan. Daarna beslis je over deelname en nadat je bijdrage is ontvangen is je inschrijving definitief.

Tarief

€ 385 voor particulieren (incl. BTW).
€ 385 (excl. 21% BTW) voor ZZP’ers en niet-particulieren.

Angelique is aangesloten bij VMBN (categorie 1). Check bij je zorgverzekeraar of de Mindfulness training (gedeeltelijk) vergoed wordt.

NB: Wanneer de werkgever de training vergoed, geldt een ander tarief. Je kunt hiervoor een email sturen aan info@innerpeace.nu

De kosten voor de Mindfulness training is inclusief een (telefonisch) oriëntatiegesprek, de acht bijeenkomsten, oefenbijeenkomst, het materiaal en persoonlijke ondersteuning gedurende de training.

bottom of page