top of page
zwangerschapspilates.jpg

Zwangerschapspilates

Zwangerschapspilates

Vanaf het tweede trimester kun je deelnemen aan zwangerschapspilates. Er is dan al veel veranderd in je lichaam, maar waarschijnlijk voel je je nog wel fit en sterk. De les is speciaal met aangepaste oefeningen, waarbij er aandacht is voor lichaamshouding en de adem. Je werkt aan uithoudingsvermogen en kracht in je rug, benen en armen en flexibiliteit in de schouders. Je leert hoe je je lichaam sterk maar ook ontspannen houdt.


Kortom zwangerschapspilates zorgt ervoor dat je de spieren versterkt die je nu nodig hebt, je de overbelaste spieren leert ontspannen en dat je sneller herstelt na de bevalling. Het is een actieve les, maar zolang je je goed voelt en er geen complicaties zijn kun je gewoon meedoen, er zijn altijd opties of tijd voor een pauze. Overleg bij twijfel altijd met je verloskundige. Je kan met de rittenkaart zowel de zwangerschapsyoga en zwangerschapspilates volgen! Je eerste les is een gratis proefles.

Aanmelden en inschrijven

Ben je zwanger en wil je meedoen aan de lessen? Mail naar info@yogastudiosantpoort.nl voor een gratis proefles. 


Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Na je proefles kun je kiezen voor een:

  • 5-rittenkaart (€ 60 en 6 weken geldig)

  • 10- rittenkaart (€ 120 en 13 weken geldig)

Voorwaarden rittenkaart

  • Na aanschaf van de rittenkaart is het belangrijk dat je je meteen inschrijft voor de lessen. Je bent dan verzekerd van een plek in de les. Het is altijd mogelijk om je weer uit te schrijven als je niet kunt komen (annuleringstermijn vier uur).

  • Een week voor je rittenkaart verloopt, ontvang je een email dat je een nieuwe kaart kan kopen (check eventueel je spam/reclame folder).

  • Bij het niet opnieuw aanschaffen van een nieuwe rittenkaart vervalt je plek in de les. Het kan zijn dat je daardoor opnieuw op de wachtlijst komt voor de lessen.

  • Als in de laatste maand van je zwangerschap je rittenkaart is verlopen en je wilt minder dan vijf lessen volgen, neem dan contact met ons op. Het is mogelijk in de laatste maand van je zwangerschap losse lessen te volgen.

  • Als je door ziekte veel lessen moet missen en je rittenkaart vervalt, neem dan contact met ons op.

  • Als er nog strippen over blijven na de zwangerschap is het mogelijk om die na de zwangerschap te gebruiken voor de reguliere yoga- en pilateslessen.

Yogastudio  (75 of 84).jpg
bottom of page