top of page
zwangerschapspilates.jpg

Zwangerschapspilates

Zwangerschapspilates

Vanaf het tweede trimester kun je deelnemen aan zwangerschapspilates. Er is dan al veel veranderd in je lichaam, maar waarschijnlijk voel je je nog wel fit en sterk. De les is speciaal met aangepaste oefeningen, waarbij er aandacht is voor lichaamshouding en de adem. Je werkt aan uithoudingsvermogen en kracht in je rug, benen en armen en flexibiliteit in de schouders. Je leert hoe je je lichaam sterk maar ook ontspannen houdt.


Kortom zwangerschapspilates zorgt ervoor dat je de spieren versterkt die je nu nodig hebt, je de overbelaste spieren leert ontspannen en dat je sneller herstelt na de bevalling. Het is een actieve les, maar zolang je je goed voelt en er geen complicaties zijn kun je gewoon meedoen, er zijn altijd opties of tijd voor een pauze. Overleg bij twijfel altijd met je verloskundige. Je kan met een maandabonnement 'zwanger' zowel de zwangerschapsyoga en zwangerschapspilates volgen! Je eerste les is een gratis proefles.

Aanmelden en inschrijven

Ben je zwanger en wil je meedoen aan de lessen? Mail naar info@yogastudiosantpoort.nl voor een gratis proefles. 


Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je verder gaan met de lessen na je proefles? Stuur een mail met je uitgerekende datum naar ons toe en wij schrijven je voor vast in tot aan het einde van je zwangerschap. Je kunt je dan via Bsport inschrijven voor een

maandabonnement 'zwanger'. Je kunt met een maandabonnement zowel de zwangerschapsyoga als de zwangerschapspilates volgen.

Yogastudio  (75 of 84).jpg
bottom of page