top of page
Yogastudio  (22 of 84).jpg

Fitness en Yoga

YourGym en Yogastudio Santpoort. Een samenwerking op het gebied van fitness en yoga, kracht en ontspanning. Het beste van beide. Fysiek sterker worden, mentaal meer in balans. Twee specialistische scholen die samenwerken om jou het allerbeste te bieden.

Met één abonnement kun je sporten bij YourGym en yoga of Pilates les volgen bij Yogastudio Santpoort. Begin de dag bijvoorbeeld met een energieke en krachtige workout bij de sportschool en eindig je dag met een ontspannen yoga sessie. Dat wil jij toch ook? Het beste van beide werelden verpakt in één abonnement. Persoonlijke aandacht staat bij ons allebei voorop. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je op een veilige manier bij ons sport of les volgt. Onze teams bestaan uit professionele, goed opgeleide docenten. Wil je ook gebruik maken van deze unieke mogelijkheid? Neem contact met ons op voor meer informatie of je om je aan te melden.

1x per week yoga/pilates & 1x per week fitness

Onbeperkt yoga/pilates & 1x per week fitness

Onbeperkt fitness & 1x per week yoga/pilates

Onbeperkt fitness & onbeperkt yoga/pilates

€ 70 per maand
€ 80 per maand

€ 80 per maand

€ 90 per maand

YSS_LOGO_IKOON_PINK.png

 ‘Krachttraining en yoga? Voor mij de perfecte combinatie! Al een tijd volg ik yogalessen bij Yogastudio Santpoort en sinds enige tijd train ik bij de o zo gemoedelijke sportschool YourGym. Nu pas weet ik dat krachttraining en yoga voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Kracht, uithoudingsvermogen, balans, lichaamshouding en flexibiliteit… alles komt samen! Kortom: win-win. Aan alle yogi’s die nog twijfelen zou ik willen zeggen: ‘Ga het ervaren’! Grote kans dat je net zo enthousiast wordt als ik.

Voorwaarden yoga en sport abonnement

  • Betaling vindt plaats via automatische incasso.

  • Inschrijving en betaling worden verwerkt door Yogastudio Santpoort.

  • Opzegtermijn is één maand.

  • Leden die nieuw zijn bij YourGym betalen eenmalig 35,50 voor een intakegesprek, het maken van een trainingsschema en een druppel

  • Yoga abonnement (1x per week): tegoed van vijf  lessen per maand.

  • Voor het inschrijven voor yogalessen krijg je toegang tot Momoyoga, je kunt ook voor een vaste les ingeschreven worden. Annuleringstermijn: 4 uur voor aanvang van de les. 

  • Aanvullend gelden de huidige algemene voorwaarden van Yogastudio Santpoort en YourGym.

bottom of page