top of page
Yogastudio Deel 3-070.jpg

Massages en Meer

Tijdens de zwangerschap en de postnatale periode is het zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. En als je goed voor jezelf zorgt, kan je goed voor een ander zorgen. Omdat we weten dat dit niet altijd even makkelijk is, hebben we speciaal voor jou diverse fijne massages en behandelingen om je te ondersteunen tijdens de zwangerschap en na de bevaling. 

MASSAGES EN BEHANDELINGEN TIJDENS DE ZWANGERSCHAP

Zwangerschapsmassage

De periode rondom een zwangerschap staat in het teken van verandering. Je lichaam verandert, emoties komen en gaan en de relatie met je partner maakt ook een verandering door. Dit maakt dat de zwangerschap niet alleen fysiek, met de lichamelijke ongemakken, maar ook op mentaal, emotioneel en sociaal gebied intens kan zijn. Een massage kan dan helpend zijn om de verbinding met jezelf weer volledig te voelen en rust en ontspanning te ervaren.

Tijdens de zwangerschapsmassage lig je op je buik op een speciale tafel met uitsparing. Dit alleen is vaak al een groot cadeau!

De massages worden gegeven door Mieke Holtermans

www.miekeholtermans.nl

Maak hier een afspraak: 

De massages vinden plaats in Studio 4, Burg. Weertsplantsoen 112 2e verdieping. 

Hallo Baby massage; 40+ weken en gebroken vliezen zonder weeën

Ben je over de 40 weken zwanger en ben je gestript? Of heb je gebroken vliezen en nog geen weeën? Dan is deze behandeling helemaal fijn om je te helpen ontspannen.

Ik zal je tijdens deze behandeling masseren met de rebozo en gebruik maken van specifieke acupressuurpunten om je lichaam ontvankelijk te maken voor de bevalling. Misschien is dit precies het zetje wat je nodig hebt om de juiste hormonen aan te maken voor de bevalling.
Deze behandeling doe ik samen met je partner, zodat jullie na mijn sessie ook nog verder kunnen masseren. Ik laat je achter in een wolk van oxytocine en geef je nog tips waardoor je vol vertrouwen je bevalling in gaat. 

Deze sessie wordt gegeven door: Paula Winkelaar

Tarief: € 75,- (in studio) € 90,- (thuis) 

1 uur 

Voor meer info of het maken van een afspraak klik hier 

Stuitsessie

Ligt je kindje in een stuit? Dan kan ik je helpen om ruimte te maken in je

buik en je bekken, zodat je kindje de ruimte heeft om uit zichzelf te draaien of om een draaiversie makkelijker voor je te maken. 
Tijdens deze sessie gaan we samen oefeningen doen,

waaronder spinning babies, en pas ik diverse massagetechnieken toe met de rebozo. Eventueel kunnen we ook gebruik maken van moxa therapie. 

Deze sessie wordt gegeven door Paula Winkelaar

tarief: € 75,-

1 uur
Meer info of voor het maken van een afspraak mail naar info@yogastudiosantpoort.nl

MASSAGES EN BEHANDELINGEN NA DE BEVALLING

Kraammassage en Mamamassage

Hoe fijn is het om na je zwangerschap weer terug in je eigen lichaam te komen. Zeker zo na de bevalling is het fijn om in de kraamperiode gemasseerd te worden om je lichaam te omhullen met ontspanning en zachtheid. Mieke komt bij je thuis en laat je weer helemaal landen in je lichaam. 

De massages worden gegeven door Mieke Holtermans

www.miekeholtermans.nl

Maak hier een afspraak: 

De mamamassages vinden plaats in Studio 3, Burg. Weertsplantsoen 110 1e verdieping. En kraammassages worden thuis gegeven. 

Sluitingsritueel

Een sluitingsritueel is een bijzondere sessie waarbij we de speciale periode

van de zwangerschap en de kraamtijd afsluiten. 

Ik ontvang je met een voetenbad vol heerlijke kruiden die je helpen

ontspannen. Jij mag tijdens een kopje verwarmende kruidenthee je verhaal vertellen over al je ervaringen, of die nu mooi of minder mooi zijn, alles mag er zijn. 

Als je voelt dat je alles gedeeld hebt, nodig ik je uit in mijn rebozodoeken, waarmee ik je zal masseren, wiegen en dragen om ze vervolgens te sluiten.

In de gesloten doeken geef ik je de tijd om naar binnen te gaan om te voelen en te luisteren wat gehoord wil worden, om te laten gaan wat niet meer nodig is en te omarmen wat er is. Een reis naar binnen en naar buiten. 
En als je er dan klaar voor bent, dan zal ik je doek voor doek, stapje voor stapje  weer terug laten komen. In alle tijd en ruimte voor jou.

Waarna we het sluitingsritueel op een liefdevolle manier afsluiten. 

Het sluitingsritueel wordt gegeven door Paula Winkelaar

voor meer info mail naar: info@yogastudiosantpoort.nl

tarief: € 180,- 

sessie van 2 uur.

bottom of page