top of page

vr 09 jun

|

Santpoort-Noord

Yoga Nidra & Klankschalen Special

Yoga Nidra en Klankschalen samen! Tijdens de Nidra slaat Marjolein diverse klankschalen aan om nog dieper te kunnen ontspannen. De diepe ontspanning brengt nieuwe energie met zich mee, zodat je met een ontspannen glimlach het weekend in gaat.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Yoga Nidra & Klankschalen Special
Yoga Nidra & Klankschalen Special

Tijd en locatie

09 jun 2023, 19:30 – 21:00

Santpoort-Noord, Burgemeester Weertsplantsoen 112, 2071 PK Santpoort-Noord, Nederland

Over het evenement

Tijdens deze avond draait het om liggen, luisteren en ontspannen. De lente is het moment om weer de deur te openen en op avontuur te gaan. Soms kan dat overweldigend zijn en heb je juist behoefte aan een moment van rust. Marjolein neemt je in de Yoga Nidra met haar stem naar een plek waar je kunt rusten en opladen. Je hoeft daar even helemaal niets. Enkel zijn.

Eenmaal daar aangekomen slaat ze diverse klankschalen aan om nog dieper te kunnen ontspannen. De diepe ontspanning brengt nieuwe energie met zich mee, zodat je met een ontspannen glimlach het weekend in gaat.

Tijdens de Yoga Nidra Specials hoef je na een korte introductie en meditatie alleen maar te liggen en te luisteren. Marjolein neemt je mee op een ontspannen reis met haar stem, geluiden en/of muziek. Elke keer een nieuw verhaal, dus een nieuwe ervaring. Iedereen kan aan deze specials deelnemen. Je hebt geen ervaring nodig.

Bijdrage 20 euro

Deel dit evenement

bottom of page