top of page

vr 24 nov

|

Mandala de Masca

Well Women Restore & Renew Retreat

Ga met Paula mee in juni naar Tenerife voor een magisch retreat met yoga, inspirerende workshops en mooie rituelen om je te omhullen met zachtheid en liefdevolle aandacht voor jezelf!

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Well Women  Restore & Renew  Retreat
Well Women  Restore & Renew  Retreat

Tijd en locatie

24 nov 2023, 07:00 – 01 dec 2023, 11:00

Mandala de Masca, Finca La Pimentera, Cam. la Pimentera, 38480 Buenavista del Nte., Santa Cruz de Tenerife, Spanje

Over het evenement

Ga met Paula mee in juni naar Tenerife voor een magisch retreat met yoga, inspirerende workshops en mooie rituelen om je te omhullen met zachtheid en liefdevolle aandacht voor jezelf! Dit is echt een week helemaal voor JOU! 

Wat heb je nodig om goed voor jezelf te zorgen, om echt te voelen en luisteren naar je diepste zelf en contact te maken met je zachte en krachtige vrouwelijke energie. 

Deze week mag jij je laten verwennen door het geweldige team van Mandala de Masca. Het eten is met liefde gemaakt, de finca is als een warme omarming en de locatie is uniek met een geweldig uitzicht over de vallei van Masca. 

Dit verdien je meer dan wat dan ook, tijd en aandacht voor jezelf, puur en eerlijk. Neem een kijkje op de website van Mandala de Masca voor meer informatie. 

Ik (Paula) zal jullie deze week samen met Monique Castiglione meenemen op een liefdevolle reis naar binnen en naar buiten. Verwacht een waardevolle week waarin je thuis mag komen in jezelf!

women/s restore & renew retreat

Deel dit evenement

bottom of page