top of page

za 11 mrt

|

Santpoort-Noord

Partnerworkshop 'Voorbereiding op de bevalling'

Deze workshop is een compleet aanbod van theorie en praktijk vol met houdingen en oefeningen en heel veel tips om jullie te ondersteunen tijdens de bevalling. Hier leer je alle tips en tricks die je nodig hebt zodat je goed geïnformeerd en vol vertrouwen de bevalling in gaat.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Partnerworkshop 'Voorbereiding op de bevalling'
Partnerworkshop 'Voorbereiding op de bevalling'

Tijd en locatie

11 mrt 2023, 09:00 – 12:00

Santpoort-Noord, Burgemeester Weertsplantsoen 112, 2071 PK Santpoort-Noord, Nederland

Over het evenement

Deze workshop is een compleet aanbod van theorie en praktijk vol met houdingen en oefeningen en heel veel tips om jullie te ondersteunen tijdens de bevalling. Ik vertel vooral heel praktisch hoe een bevalling zou kunnen verlopen en wat je op welk moment tijdens de bevalling zou kunnen doen. Ik laat je houdingen ervaren waarin je partner je kan helpen om de weeën op te vangen, tegendruk kan geven en massages om te ontspannen. En natuurlijk is er veel aandacht voor de adem , zodat je precies weet hoe je de weeen met de adem kan opvangen. 

De partnerworkshop is echt een waardevolle aanvulling op de lessen, zodat je goed geïnformeerd en vol vertrouwen de bevalling in gaat.

De partnerworkshop is voor jou en degene die bij je bevalling aanwezig is. Dit kan je partner zijn, maar bijvoorbeeld ook je moeder, zus of vriendin.

Deel dit evenement

bottom of page