top of page

za 10 feb

|

Yogastudio Santpoort

Partnerworkshop 'Massage en Ontspanning'

Leer op een leuke en toegankelijke manier hoe je als partner je zwangere vrouw kan helpen ontspannen tijdens de zwangerschap en de bevalling en hoe je met zachte aanrakingen contact kan maken met je kindje.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Partnerworkshop 'Massage en Ontspanning'
Partnerworkshop 'Massage en Ontspanning'

Tijd en locatie

10 feb 2024, 09:30 – 12:00

Yogastudio Santpoort, Burgemeester Weertsplantsoen 112, 2071 PK Santpoort-Noord, Nederland

Over het evenement

Tijdens deze workshop leer je op een leuke en toegankelijke manier hoe je als partner je zwangere vrouw kan helpen ontspannen.

We gaan diverse eenvoudige maar zeer effectieve massage en ontspanningsoefeningen doen die je gemakkelijk kan toepassen over de kleding heen. Ook gaan we door middel van zachte aanrakingen contact maken met jullie kindje. Het leuke van deze workshop is, dat je echt samen bezig bent met de zwangerschap en jullie kindje.

Zwanger zijn is lichamelijk en emotioneel soms best zwaar. Je maakt je misschien meer zorgen of misschien vind je het allemaal best spannend. Daarom is het juist zo belangrijk dat je leert om te ontspannen en je lichaam kan ontzien. Het heeft zowel voordeel voor jou, je kindje en natuurlijk ook je partner! Want je bent gewoon een leuker mens als je ontspannen bent ;-) Een ontspannen zwangere is beter voorbereid op de bevalling en zorgt ook voor een goed postnataal herstel!

De oefeningen zijn fijn om te doen tijdens de zwangerschap, maar ook zeker tijdens de bevalling!

Deel dit evenement

bottom of page