top of page

za 07 okt

|

Santpoort-Noord

Holistische Detox Week

Met deze detox leg je de basis voor een gezonde leefstijl voor de langere termijn! Optioneel: kick-off in yogastudio op zaterdag 7 oktober van 9.30 - 10.30 uur. Hier kun je je vragen stellen en de andere detoxers ontmoeten (eventueel online).

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Holistische Detox Week
Holistische Detox Week

Tijd en locatie

07 okt 2023, 09:30 – 10:30

Santpoort-Noord, Burgemeester Weertsplantsoen 112, 2071 PK Santpoort-Noord, Nederland

Over het evenement

7 daagse Holistische detox voor balans tussen lichaam & geest Onder begeleiding van Lucy van der Voort van https://yourmealplanners.nl

Detoxen staat voor het reinigen van je lichaam. In de Westerse wereld associëren we detoxen vaak met een intense periode van (sap)vasten. Toen ik mijn opleiding tot Holistisch Voedingscoach begon werd ik uitgedaagd om een Holistisch Detox programma te ontwikkelen en tot die tijd had ik geen idee dat Detoxen veel meer is dan jezelf uithongeren, want dat is het beeld dat ik persoonlijk had. Met een detox ben je instaat je lichaam en geest een reset te geven en dit is juist precies waar we tegenwoordig zoveel baat bij hebben. We kunnen met een detox het zelfhelende vermogen van ons lichaam weer activeren zodat we preventief inzetten op onze gezondheid. Vanuit de Ayurveda wordt aangeraden om tweemaal per jaar een (milde) detox, ook wel cleanse genoemd, te volgen. Inmiddels ben ik groot fan van detoxen en doe ik zowel in de overgang naar de herfst als lente een milde variant waarmee ik in een aantal dagen mijn lichaam en mind tot rust breng. Het voelt iedere keer weer als een heerlijk herstart!

Dit milde detox programma is speciaal ontwikkeld om opnieuw de balans te vinden tussen lichaam en geest met behulp van de juiste voeding, beweging en mindset. Je gaat aan de slag met heerlijke online yoga- pilates en meditatielessen en recepten die zowel lichaam als geest voeden.

Wanneer is een Holistische Detox geschikt?

Ons lichaam wordt dagelijks verontreinigd door virussen en bacteriën, chemicaliën of zware metalen (deze zijn weer een basis voor virussen en bacteriën), straling (bijv. van onze telefoon en laptop) en door het eten van suikers en verzadigde vetten. Dit zorgt ervoor dat we klachten ervaren zoals vermoeidheid, onrust, een gejaagd gevoel, huid- en darmklachten.

Een detox is perfect voor alle ‘vage’ gezondheidsklachten. Je geeft je lichaam de kans om te ontgiften. Het is aan te raden om twee keer per jaar een detox te volgen om zowel lichaam als geest een reset te geven en je gezondheid te verbeteren. Door je tijdens deze detox meer te verbinden met je lichaam zul je niet alleen de lichamelijke effecten van deze detox ervaren, maar ook je geest zal rustiger worden.

Wat kan deze Holistische Detox jouw brengen?
  • Verminderen van ontstekingen in het lichaam (pijn, huidklachten en ziekten)
  • Het optimaliseren van jouw spijsvertering
  • Het afbreken van vetcellen
  • Je immuunsysteem een reset geven
  • Je komt meer in contact met je behoeften op het gebied van voeding, beweging en mindset waardoor je zowel lichamelijk als mentaal meer balans zult ervaren
  • Je leert hoe je jezelf kunt voeden zonder zooi, met pure ingrediënten
  • Meer energie en een gezonder lichaam en geest!

Deel dit evenement

bottom of page