top of page

di 12 sep

|

Santpoort-Noord

Babymassage september

Heerlijk een uurtje voor jezelf en je baby, waarin je leert hoe je je baby kunt masseren en waarin jullie samen rustgevende oefeningen gaan doen. Daarmee wordt je band met je kind alleen maar nog sterker.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Babymassage september
Babymassage september

Tijd en locatie

12 sep 2023, 09:30 – 10:30

Santpoort-Noord, Burg. Weertsplantsoen 112, Narcissenstraat 1F, 2071 PK Santpoort-Noord, Nederland

Over het evenement

Baby Yoga is een fijne, liefdevolle manier om te werken aan de onderlinge band met je baby. Met eenvoudige bewegingen, massages, begeleidende liedjes en spelletjes werk je onbewust aan de ontwikkeling van je baby. Je leert in deze workshop hoe je yoga en massage kunt integreren in je dagelijks leven samen.

Tijdens Baby Yoga gaat het vooral om samen plezier en ontspanning ervaren. Je mag gewoon even zijn met je baby. Even helemaal niets moeten, alleen met je aandacht bij je kindje zijn en alles om je heen te laten voor wat het is… we volgen de baby’s. Mocht het zo zijn dat je kindje wil eten of verschoond moet worden, dan houden we daar rekening mee. En merk je dat je kindje er geen zin in heeft, dan passen we de oefening aan. Het gaat er vooral om dat jullie het allebei fijn hebben en de les als prettig ervaren.

Praktisch

  • Het is voor jullie prettig om allebei makkelijk zittende kleding aan te doen. Verder zorgen we dat de ruimte een aangename temperatuur heeft.
  • Wat handig is om mee te nemen zijn: omslagdoek, extra luierdoek of handdoek, voeding voor je baby, luiers en een setje reservekleding, eventueel olie voor het masseren (als je hier al gebruik van maakt).
  • 4-weekse cursus op dinsdag van 9.30-10.30 uur. Tarief: € 70,-

Inschrijven: babymassage september

Deel dit evenement

bottom of page