top of page

di 21 nov

|

Santpoort-Noord

Babymassage november/december

Heerlijk een uurtje voor jezelf en je baby, waarin je leert hoe je je baby kunt masseren en waarin jullie samen rustgevende oefeningen gaan doen. Daarmee wordt je band met je kind alleen maar nog sterker.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Babymassage november/december
Babymassage november/december

Tijd en locatie

21 nov 2023, 11:00 – 12:00

Santpoort-Noord, Burg. Weertsplantsoen 112, Narcissenstraat 1F, 2071 PK Santpoort-Noord, Nederland

Over het evenement

Babymassage is een fijne, liefdevolle manier om te werken aan de onderlinge band met je baby. Met eenvoudige bewegingen, massages, begeleidende liedjes en spelletjes werk je onbewust aan de ontwikkeling van je baby. Je leert in deze workshop hoe je massage kunt integreren in je dagelijks leven samen.

Tijdens Babymassage gaat het vooral om samen plezier en ontspanning ervaren. Je mag gewoon even zijn met je baby. Even helemaal niets moeten, alleen met je aandacht bij je kindje zijn en alles om je heen te laten voor wat het is… we volgen de baby’s. Mocht het zo zijn dat je kindje wil eten of verschoond moet worden, dan houden we daar rekening mee. En merk je dat je kindje er geen zin in heeft, dan passen we de oefening aan. Het gaat er vooral om dat jullie het allebei fijn hebben en de les als prettig ervaren.

Dit is een reeks van 4 lessen en wordt gegeven door Mieke Holtermans.

De data zijn:

dinsdag 21 - 28 nov 5 - 12 december

11.00 - 12.00 uur

tarief: €70,- voor 4 lessen

inschrijven: babymassage november

Vanaf 9 januari start er weer een nieuwe serie.

Deel dit evenement

bottom of page