top of page

di 14 mei

|

Santpoort-Noord

Babymassage mei (4 lessen)

Voor baby’s vanaf zes weken tot vier maanden oud. Heerlijk een uurtje voor jezelf en je baby, waarin je leert hoe je je baby kunt masseren en waarin jullie samen rustgevende oefeningen gaan doen. Daarmee wordt je band met je kind alleen maar nog sterker.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Babymassage mei (4 lessen)
Babymassage mei (4 lessen)

Tijd en locatie

14 mei 2024, 09:30 – 10:30

Santpoort-Noord, Burgemeester Weertsplantsoen 112, 2071 PK Santpoort-Noord, Nederland

Over het evenement

Baby Yoga is een fijne, liefdevolle manier om te werken aan de onderlinge band met je baby. Met eenvoudige bewegingen, massages, begeleidende liedjes en spelletjes werk je onbewust aan de ontwikkeling van je baby. Je leert in deze workshop hoe je yoga en massage kunt integreren in je dagelijks leven samen.

Tijdens Baby Yoga gaat het vooral om samen plezier en ontspanning ervaren. Je mag gewoon even zijn met je baby. Even helemaal niets moeten, alleen met je aandacht bij je kindje zijn en alles om je heen te laten voor wat het is… we volgen de baby’s. Mocht het zo zijn dat je kindje wil eten of verschoond moet worden, dan houden we daar rekening mee. En merk je dat je kindje er geen zin in heeft, dan passen we de oefening aan. Het gaat er vooral om dat jullie het allebei fijn hebben en de les als prettig ervaren.

Data 14-21-28 mei 11 juni

Deel dit evenement

bottom of page