Yogaretreat Tenerife 2020

Vrijdag 2 tot en met vrijdag 9 oktober 2020, met Paula & Caroline

NU MET SPECIAAL AANBOD VOOR VROEGBOEKERS!

 -slow flow yoga – yin – restorative  – mantra – pranayama- 

Thuis komen bij je zelf…

Voor een week lang is het yoga-retreat huis Mandala de Masca, midden in de natuur van Tenerife, jouw thuis.

Tijdens deze yogaverdiepingsweek staan er dagelijks twee yogalessen op het programma. De yogalessen die we zullen geven zijn yin yang, slow flow yoga, restorative yoga en yin yoga.

 

We openen elke dag de yogales met het zingen van een mantra, passend bij het thema van die dag.
De yogalessen helpen je om naar binnen te keren, en (weer) de verbinding te maken met wie je werkelijk bent. De stilte, zachtheid, de vrijheid en ruimte helpen om thuis te komen bij je zelf.
Het één voelen met de overweldigende natuur om je heen, de elementen van het eiland, het (h)eerlijke met liefde bereide eten dragen hier zeker aan bij!

 

Paula & Caroline
Deze week verzorgen wij beiden de yogalessen, en begeleiden we je zoveel mogelijk tijdens deze mooie reis!
Samen runnen we alweer tien jaar een yogastudio in Santpoort-Noord. Dit doen we met passie, een beetje organisatietalent, en vooral ook met heel veel plezier!
We inspireren elkaar, leren samen, maar lachen ook heel veel! Dit plezier in combinatie met onze kennis van YOGA delen we graag met jullie tijdens deze week.


Paula
Geeft al ruim 10 jaar verschillende yogalessen (o.a. well woman yoga, slow flow yoga en zwangerschapsyoga). Haar hart ligt bij Restorative yoga, inmiddels kun je haar een expert noemen op dit gebied! Ze volgt regelmatig trainingen of assisteert bij Judith en Lizzie Lasater. Ook heeft ze samen met Caroline de Irest Yoga nidra meditatie Level 1 Teacher training gevolgd.
Paula zal deze week de mantra´s begeleiden met de ukelele.

 

Caroline
Met meer dan 10 jaar ervaring heeft Caroline zich de afgelopen jaren steeds meer gericht op yin/yang en yin yoga. Yin is echt haar ding! Vele intensieve trainingen bij o.a. Paul Grilley, Sarah Powers, Mirjam Wagner en Anat Geiger hebben er voor gezorgd dat ze een echte professional is op het gebied van yin yoga. Caroline vindt het belangrijk dat je gezond blijft bewegen, en de juiste balans vindt tussen yin en yang. Met liefdevolle aandacht voor ieder persoon begeleidt ze je hierin tijdens en na de yogales.

 

Mandala de Masca…
Dit yoga-retreat huis ligt in de Masca Vallei op het Spaanse eiland Tenerife, waar het in oktober nog een heerlijke temperatuur is. De prachtige finca ligt midden in de natuur op zo’n drie kwartier rijden van het vliegveld. De hele week staat de finca exclusief tot onze beschikking.

 

Met daarbij:

 • Een zwembad met twee zonneterrassen
 • Binnen en buiten yogaruimte
 • Prachtige uitzichten en een geweldige tuin
 • Genoeg fijne plekjes om je terug te trekken
 • Hangmatjes om te relaxen
 • Neem ook een kijkje op de website

Eten en drinken
Het team van Mandala de Masca verzorgt dagelijks ontbijt, lunch en diner. Heerlijke biologische en vegetarische gerechten, vaak uit eigen tuin en bereid volgens het slow food principe. Daarnaast word je verwend met gezonde snacks en fruit, verse kruidenthee en water. Alcoholische drankjes staan trouwens deze week niet op het menu.

Vrije tijd
Er is genoeg tijd om te luieren in de oktoberzon, een boek te lezen of te zwemmen. Daarnaast staat er een mooi uitstapje op het programma naar de vulkaan en kun je een fantastische massage boeken.

Uitstapje
In deze week staat het volgende prachtige uitstapje op het programma:

Meditatie en ontbijt onderaan vulkaan de Teide.  Bij mooi weer rijden we aansluitend naar het strand en wandelen we daar langs de kust naar het hippiestrand, waar we heerlijk kunnen zwemmen en picknicken!

 

 

PROGRAMMA

Aankomst: vrijdag 2 oktober

Einde dag openingsceremonie met aansluitend een diner

Vertrek: vrijdag 9 oktober na het ontbijt

Dagelijks (zaterdag tot en met donderdag) geven we twee (rustige) yogalessen aangevuld met mediatie, pranayama, en zingen we een mantra.

Hoe je dag er bijvoorbeeld uit kan zien
8.00 uur          yogales/yoga workshop
9.30 uur          vers en gezond ontbijt
10.30               vrije tijd om een boek te lezen, een duik in het zwembad te nemen,
wandelingetje door de tuin te maken, of lekker een hoekje vinden in de tuin om niets te doen.
12.30 uur        lunch
15.00 uur        massage
17.00 uur        yogales
19.00 uur        diner

KOSTEN
€ 945,- voor een 3- of 4-persoonskamer met eigen badkamer (gereserveerd voor dames);
€ 1045,- voor een 2-persoonskamer met eigen badkamer.

Dit is inclusief:

 • Zeven overnachtingen
 • Drie gezonde maaltijden per dag (uitgezonderd aankomst- en vertrekdag)
 • Kruidenthee, water, gezonde snacks en fruit
 • Alle yogalessen
 • Excursie
 • Massage
 • Goodiebag

Dit is exclusief:

 • Vlucht en transfer (reken € 40,- voor de transfer met een gedeelde taxi)
 • Reis- en annuleringsverzekering

SPECIAAL AANBOD VOOR VROEGBOEKERS!

 • Vroegboekkorting van 100 euro als je vóór 1 maart 2020 boekt en 250 euro aanbetaalt.
 • Als je vóór 1 maart boekt en 250 euro aanbetaalt, heb je de mogelijkheid het resterende bedrag in termijnen te betalen.

Rekenvoorbeeld: als je vóór 1 januari 2020 een 2-persoonskamer boekt en 250 euro aanbetaalt, en je kiest voor de optie ‘betaling in termijnen’, betaal je van januari tot en met augustus slechts 87 euro per maand!)

VERVOER
De vliegtijd is 4,5 uur en het tijdsverschil is 1 uur (vroeger).

HOE KUN JE BOEKEN

Voor meer informatie en boekingen kun je mailen naar info@yogastudiosantpoort.nl.
Bij een boeking vragen we een aanbetaling van € 250,-, waarna je zeker bent van een plek. Uiterlijk 1 augustus 2020 dient het resterende bedrag bij ons binnen te zijn.

_______________________

 

Reacties van vorige deelnemers (oktober 2018)

´Wat ontzettend fijn dat ik mezelf dit bijzondere cadeau heb kunnen geven… een week hier in Masca. De combinatie van yoga, de prachtige locatie, de mooie omgeving, de fijne groep mensen, het betrokken en gedreven team van Mandala de Masca, het super lekkere eten (elke dag weer), heeft mij zowel fysiek als mentaal erg goed gedaan. Ik voel me opgeladen 😊´ 

´Na mijn 1e yogaretreat ben ik uitgerust en relaxed! De yogalessen vond ik top en het eten fantastisch!´

´Ik droomde al veel langer van 2x per dag yoga op een mooie plek in de natuur! Jullie raden het al: mijn droom kwam uit. De lessen waren heerlijk.  En dan al die bijna ontelbare bonussen nog! Twee prachtige excursies die me kracht en stevigheid gaven en lichtheid als toetje toe. Een magische plek vol mooie dingen om van te genieten. Zalig eten dat ook nog eens gezond en inspirerend is. Rust. Zwembad. Een mooie yogazaal met heerlijk uitzicht. Een heerlijk plekje in de terrastuin om stil te zitten áls en mét een berg´

´Het was een hele fijne week waarin jullie geslaagd zijn een plek te creëren waar ik me zelf kon zijn, veilig voelen, uitrusten en loslaten. Het was in één woord geweldig! Alles. De omgeving, de hartelijke ontvangst, het prettige gezelschap, de yogalessen, de uitstapjes, het heerlijke eten en niet te vergeten de heerlijke rust en het niets moeten´

´Ik heb genoten van de week! De zachtheid, sereniteit, liefde, ontspanning en compassie heb ik overduidelijk gevoeld en ervaren. Dit cadeau zou je jezelf ieder jaar moeten geven´