Peggy Kettenis

 

Ik ben Peggy, bevlogen yogadocent en moeder van een prachtige dochter van 10 jaar.
Vanuit mijn eigen behoefte aan rust en verstilling kwam ik ruim 17 jaar geleden voor het eerst in contact met yoga. Door mijn hectische baan destijds als salesmanager stond ik altijd ‘aan’ en dit ging me opbreken. Om meer afstand te nemen van de ‘rat race’ ben ik een aantal jaar op Bali gaan wonen.
Daar vond ik inderdaad de rust en ruimte om dagelijks te mediteren en yoga te beoefenen. Geïnspireerd teruggekomen in Nederland heb ik diverse yoga opleidingen gevolgd (o.a. Saswitha Yoga) en geef ik sinds 2006 met ontzettend veel plezier yoga op diverse locaties in Haarlem en omgeving.
De kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, wil ik graag delen met je. Tijdens de les nodig ik je uit jouw mogelijkheden te ontdekken, te (h)erkennen waar je grenzen liggen en bewustwording te creëren. Bij het oefenen keert de aandacht naar binnen en word je je bewust van je lichaam, adem en geest op dat moment. De oefeningen verschillen per les; soms zacht en ontspannende asana’s, dan weer krachtig en uitdagende asana’s. Maar altijd met liefde en compassie voor jezelf.

Tot snel op de mat!

Lieve groet, Peggy