top of page

vr 21 apr

|

Studio 2

Yoga Nidra Special 'Bloei'

Voel jij ook lentekriebels? Tijdens deze Yoga Nidra Special geven we deze kriebels de ruimte om door het hele lichaam te stromen. Zo ontstaat er ruimte voor ontspanning, maar ook voor nieuwe energie. Energie om je dromen en intenties tot vervulling te laten gaan.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Yoga Nidra Special 'Bloei'
Yoga Nidra Special 'Bloei'

Tijd en locatie

21 apr 2023, 19:30 – 21:00

Studio 2, Burgemeester Weertsplantsoen 112, 2071 PK Santpoort-Noord, Netherlands

Over het evenement

Voel jij ook lentekriebels? Tijdens deze Yoga Nidra Special geven we deze kriebels de ruimte om door het hele lichaam te stromen. Zo ontstaat er ruimte voor ontspanning, maar ook voor nieuwe energie. Energie om je dromen en intenties tot vervulling te laten gaan. Want de lente is het seizoen van groeien, bloeien en stalen. En jij straalt als je stapje voor stapje je eigen plek in gaat nemen door je dromen te volgen. 

In deze special verbinden we ons met onze diepliggende dromen om vanuit daar een intentie te zetten die je helpt om die richting op te groeien. 

Tijdens de Yoga Nidra Specials hoef je na een korte introductie en meditatie alleen maar te liggen en te luisteren. Marjolein neemt je mee op een ontspannen reis met haar stem, geluiden en/of muziek. Elke keer een nieuw verhaal, dus een nieuwe ervaring. Iedereen kan aan deze specials deelnemen. Je hebt geen ervaring nodig.

Bijdrage 20 euro

Deel dit evenement

bottom of page