Mindfulness training

Dag: vrijdagochtend (nieuwe training start in 2021)
Tijdstip: 09.00 – 11.30 uur
Data training: data nog niet bekend
Stilteochtend: …. 
Prijs: 385 euro
(Angelique is aangesloten bij VMBN (categorie 1). Check bij je zorgverzekeraar / zorgpolis of de Mindfulness training (gedeeltelijk) vergoed wordt)
Docent: Angelique van Rossum
Locatie: Yogastudio Santpoort, zaal 1, Narcissenstraat 1F

Heb je behoefte aan meer informatie over de training, kom dan op vrijdagochtend ……………. 9.30 uur naar het info uurtje in zaal 1 (Narcissenstraat 1F) (graag aanmelden via email of momoyoga). 

“The best way to capture moments is to pay attention. This is how we cultivate mindfulness. 
Mindfulness means being awake. It means knowing what you are doing”.

– Jon Kabat-Zinn –

WIL JE MEER RUST EN EEN BETERE BALANS IN JE LEVEN?

Je wilt intenser en bewuster leven. Je wilt beter (werk) stress herkennen en daar anders mee omgaan. Je wilt (weer) genieten van de (kleine) dingen in je leven. Je wilt weten hoe je mindfulness kunt toepassen in je dagelijks leven.

Doe dan mee aan deze Mindfulness training

8-weekse training Mindfulness (MBSR):

De Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) training is gebaseerd op het programma van Jon Kabat-Zinn. De training bestaat uit 8 groepsbijeenkomsten van 2,5 uur. Naast deze 8 bijeenkomsten is er een oefenbijeenkomst. Je krijgt oefeningen mee om thuis te doen. Deze worden besproken in de eerst volgende bijeenkomst. Je krijgt een reader om dit te ondersteunen. De training is voor iedereen die tijd en energie erin wil steken om te oefenen. Dit is van belang om Mindfulness onderdeel van je leven te laten worden.

Reacties van de deelnemers die de Mindfulness training hebben gevolgd:

“Ik ben me meer bewust van mezelf geworden en ook milder. Ik heb meer aandacht voor mijn omgeving.”

“Ik heb meer rust in mijn leven kunnen brengen. Ik heb gezien hoe belangrijk het is, dat ik de momenten voor mezelf moet pakken.”

“Soms vond ik het lastig om de tijd en discipline te hebben voor het huiswerk. Maar zoveel geleerd over onder andere de kracht van de gedachten, bewust leven en soms mijn verwachtingen moeten bijstellen en “gewoon” in het moment te leven.”

“Leren ontspannen op de momenten dat het nodig is en de informatie over stress heeft mijn ogen geopend over wat stress met je doet of wat het eigenlijk met mij doet.”

Aanmelden:

Als je interesse hebt in de Mindfulness (MBSR) training kun je je aanmelden door een mail sturen naar info@yogastudiosantpoort.nl
Na je aanmelding wordt in een (telefonisch)gesprek met Angelique nader op je motivatie en eventuele verwachtingen ingegaan. Daarna beslis je over deelname en nadat je bijdrage is ontvangen is je inschrijving definitief.

TARIEF:

€ 385,00 voor particulieren (incl. BTW).
€ 385,00 (excl. 21 % BTW) voor ZZP’ers en niet-particulieren.

Angelique is aangesloten bij VMBN (categorie 1). Check bij je zorgverzekeraar / zorgpolis of de Mindfulness training (gedeeltelijk) vergoed wordt.

NB: Wanneer de werkgever de training vergoed, geldt een ander tarief. Je kunt hiervoor een email sturen aan info@innerpeace.nu

NB: De kosten voor de Mindfulness training is inclusief een (telefonisch) oriëntatiegesprek, de 8 bijeenkomsten, oefenbijeenkomst, het materiaal en persoonlijke ondersteuning gedurende de training

 

_______________

Reactie deelnemer

De mindfulness trainingen hebben mij erg geholpen om met spanningen om te gaan en het heeft me inzicht gegeven in mijn gedachten. Angelique is een zeer bekwaam, professionele docente die op haar eigen authentieke wijze de mindfulness trainingen heeft gegeven. Hartelijk dank!