Mindfulness training (start 28 januari 2022)

Dag: vrijdagochtend vanaf 28 januari
Tijdstip: 09.00 – 11.30 uur
Data training: vrijdag 28 januari, 4, 11, 18 februari, 4, 11, 18 en 25 maart.
Stilteochtend: zaterdag 12 maart, 9.30-12.00 uur
Prijs: 385 euro
(Angelique is aangesloten bij VMBN (categorie 1). Check bij je zorgverzekeraar / zorgpolis of de Mindfulness training (gedeeltelijk) vergoed wordt)
Docent: Angelique van Rossum
Locatie: Yogastudio Santpoort, zaal 1, Narcissenstraat 1F

Heb je behoefte aan meer informatie over de training, geef je dan op voor de info uurtje op vrijdag 14 januari (graag aanmelden via email of Momoyoga). 

“The best way to capture moments is to pay attention. This is how we cultivate mindfulness. 
Mindfulness means being awake. It means knowing what you are doing”.

– Jon Kabat-Zinn –

WIL JE MEER RUST EN EEN BETERE BALANS IN JE LEVEN?

Je wilt intenser en bewuster leven. Je wilt beter (werk) stress herkennen en daar anders mee omgaan. Je wilt (weer) genieten van de (kleine) dingen in je leven. Je wilt weten hoe je mindfulness kunt toepassen in je dagelijks leven.

Doe dan mee aan deze Mindfulness training

8-weekse training Mindfulness (MBSR):

De Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) training is gebaseerd op het programma van Jon Kabat-Zinn. De training bestaat uit 8 groepsbijeenkomsten van 2,5 uur. Naast deze 8 bijeenkomsten is er een oefenbijeenkomst. Je krijgt oefeningen mee om thuis te doen. Deze worden besproken in de eerst volgende bijeenkomst. Je krijgt een reader om dit te ondersteunen. De training is voor iedereen die tijd en energie erin wil steken om te oefenen. Dit is van belang om Mindfulness onderdeel van je leven te laten worden.

Reacties van de deelnemers die de Mindfulness training hebben gevolgd:

“Hele fijne en leerzame training waar ik op dit moment en (hopelijk) in de toekomst veel aan heb”. 

“Je gaat echt anders in het (jouw) leven staan en je luistert (weer) naar wat jij belangrijk vindt (je binnenste zelf)”.

 “Ik ben vooral veel bewuster naar mijzelf gaan kijken en luisteren. Een aanrader voor iedereen die Burn-out achtige klachten heeft!” 

Angelique geeft de training vanuit haar hart: je merkt tijdens de training dat alle kennis en ervaring doorleefd is, waardoor je de essentie van mindfulness in de praktijk ziet: het is  een manier van zijn, van leven. En dat inspireert enorm!  

De mindfulness trainingen hebben mij erg geholpen om met spanningen om te gaan en het heeft me inzicht gegeven in mijn gedachten. Angelique is een zeer bekwaam, professionele docente die op haar eigen authentieke wijze de mindfulness trainingen heeft gegeven. Hartelijk dank!

“Ik ben me meer bewust van mezelf geworden en ook milder. Ik heb meer aandacht voor mijn omgeving.”

“Ik heb meer rust in mijn leven kunnen brengen. Ik heb gezien hoe belangrijk het is, dat ik de momenten voor mezelf moet pakken.”

“Soms vond ik het lastig om de tijd en discipline te hebben voor het huiswerk. Maar zoveel geleerd over onder andere de kracht van de gedachten, bewust leven en soms mijn verwachtingen moeten bijstellen en “gewoon” in het moment te leven.”

“Leren ontspannen op de momenten dat het nodig is en de informatie over stress heeft mijn ogen geopend over wat stress met je doet of wat het eigenlijk met mij doet.”

Aanmelden:

Als je interesse hebt in de Mindfulness (MBSR) training kun je je aanmelden door een mail sturen naar info@yogastudiosantpoort.nl
Na je aanmelding wordt in een (telefonisch)gesprek met Angelique nader op je motivatie en eventuele verwachtingen ingegaan. Daarna beslis je over deelname en nadat je bijdrage is ontvangen is je inschrijving definitief.

TARIEF:

€ 385,00 voor particulieren (incl. BTW).
€ 385,00 (excl. 21 % BTW) voor ZZP’ers en niet-particulieren.

Angelique is aangesloten bij VMBN (categorie 1). Check bij je zorgverzekeraar / zorgpolis of de Mindfulness training (gedeeltelijk) vergoed wordt.

NB: Wanneer de werkgever de training vergoed, geldt een ander tarief. Je kunt hiervoor een email sturen aan info@innerpeace.nu

NB: De kosten voor de Mindfulness training is inclusief een (telefonisch) oriëntatiegesprek, de 8 bijeenkomsten, oefenbijeenkomst, het materiaal en persoonlijke ondersteuning gedurende de training.