Workshops

Yogaretreat Tenerife 2020: nu al te boeken met vroegboekkorting! 
vrijdag 2 t/m 9 oktober 2020

_________

MIDWINTER SPECIAL: KIRTAN & KERST

Datum: vrijdag 13 december
Tijd: 19.30-22.30  uur
Docent: Paula & Caroline
Prijs: op donatiebasis (Because we Carry)

Tijdens deze sfeervolle avond kom je al helemaal in de Kerststemming!

Denk aan een mix van een muziek, zingen, etc. in gezellige Kerstsfeer. We beginnen om 19.30 uur, leuk als je komt naar deze bijzondere winterspecial!

_______________________

YOGA NIDRA SPECIAL

Datum: vrijdag 20 december
Tijd: 19.30-21.00 uur
Docent: Marjolein Blaauwbroek
Prijs: 15 euro

Yoga Nidra, ook wel slaap yoga brengt je lichaam en geest in een diepe ontspanning. Tijdens de special zoeken we de grens op tussen wakker zijn en slapen. De liggende meditatie duurt ongeveer een uur. We keren naar binnen door de ademhaling te volgen en scannen langzaam het lichaam om dieper in de ontspanning te komen. Hierna volgen andere aanwijzingen, muziek en stiltes.

_____________________

EINDEJAARS YIN SPECIAL

Datum: zondag 22 december
Tijd: 15.00-17.00 uur
Docent: Caroline Oosthoek
Prijs: 15 euro

Eindig je weekend, begin je Kerstvakantie met een heerlijke extra lange yin les!
De les staat in het teken van de jaarafsluiting, een terugblik, met als thema dankbaarheid en een vooruitblik, met een mooie intentie voor het nieuwe jaar,
Yin yoga is een hele rustige en zachte vorm van yoga. Het brengt de flow van energie in balans, en werkt daardoor zelfhelend. De yin practice helpt de aandacht naar binnen te brengen, het kalmeert je zenuwstelsel, het maakt je lichaam sterker en tegelijkertijd zorgt het voor ontspanning. Een yin yoga practice geeft ons de rust die we zo hard nodig hebben in deze drukke, lawaaiige wereld.
De houdingen zijn vooral zittend en liggend, en worden uitgevoerd zonder spieren aan te spannen. Je bent gemiddeld 3 – 5 minuten in een houding. Deze beoefening heeft een positief effect op de diepere lagen van je lichaam, met name fascia. Door het soepel maken van de verschillende weefsels, op een zachte manier, vermindert het pijn, vergroot de mobiliteit en brengt de flow van energie in balans.
Tijdens een yin yogaspecial is er extra veel tijd om in een diepe ontspanning en stilte te komen.

________________

INTRO WORKSHOP & EEN MAAND ONBEPERKT YOGA!

Datum: zaterdag 11 januari 2020
Tijd: 9.30-12.00 uur
Prijs: 60 euro (intro workshop + 1 maand onbeperkt yoga)
Docent: Caroline
Locatie: zaal 2

Wil je graag beginnen met yoga, maar vind je het fijn om te beginnen met een intro workshop? Kom dan 21 september mee doen!
Speciaal voor de beginnende yogaleerling hebben we een laagdrempelige workshop ontwikkeld waarin je kennis maakt met de basistechnieken van yoga. We leren je de belangrijkste houdingen, het gebruik van de adem, etc.
Na deze workshop heb je een goede indruk van de diverse yogavormen en biedt het je een solide basis om de yogalessen in onze studio te volgen. Je krijgt er 1 maand onbeperkt yoga bij, zodat je zoveel mogelijk lessen uit kunt proberen.

Deze intro workshop is voor iedereen. Je eigen lichaam is je uitgangspunt en vandaar uit zal je de minder sterke gebieden sterker maken, de gespannen plekken loslaten en flexibeler worden. Yoga is leuk en het kan inspireren een levenslange reis te beginnen.

Workshop  en 1 maandabonnement (onbeperkt) voor € 60 ,-

_____________________

 

AanmeldenMomoyoga (leden) of email (info@yogastudiosantpoort.nl)