Paula Winkelaar

 

 Door elke yogapractice groei ik, niet alleen lichamelijk, maar ook als mens. Yoga maakt me stil en in die stilte voel ik vooral blijdschap. Niet voor niets roep ik altijd dat yoga me blij maakt, het is thuiskomen terwijl je eigenlijk nooit weg bent geweest.

In mijn lessen wil ik mensen inspireren om te luisteren naar de signalen van je lichaam en leren om te voelen naar wat je lichaam jou verteld,  omarmen wat er is en vertrouwen op wie jij werkelijk bent.

Bij Yogastudio Santpoort geef ik Vinyasa yoga, Stress relief en Well woman yoga, zwangerschapsyoga en postnatale yoga met baby. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in yogatherapie. Mijn opleidingen en trainingen zijn ooit begonnen bij de poweryogaopleiding, ashtanga/vinyasatrainingen en anusara opleiding. De laatste jaren laat ik mij inspireren door Aadil Palkhivala, David lurey en Mirjam Wagner, waarbij ik diverse trainingen heb gevolgd.
In april 2016 heb ik de opleiding Yogatherapie van David Lurey en Mirjam Wagner afgerond.

Daarnaast ben ik mij gaan verdiepen in yoga voor vrouwen in elke fase van hun leven.
Zwangerschapsyoga, postnatale yoga (met baby), well woman yoga en therapie (fertiliteit, menstruatie, (pre en post) menopause) Deze opleidingen heb ik gevolgd onder de bezielende begeleiding van Francoise Freedman van Birthlight in de UK.

Sinds 2013 ben ik naast yogadocente ook doula (spreek uit doela). Ik begeleid zwangeren en hun partners tijdens de zwangerschap en de bevalling.

Verder ben ik getraind door Gail Tully van Spinning babies en de Rebozotrainingen van Thea van Tuyl.

Niet alleen yoga is voor mij een inspiratiebron, maar ook de lessen die ik heb gevolgd bij bewegingstherapeute Mida schutte. Zij heeft mij inzicht gegeven in alle facetten van bewegen, zowel op het gebied van het ontstaan van beweging als op therapeutische wijze toepassen van bewegingsvormen.

Al deze prachtige vormen van bewegen, ademen en bewustzijn komen terug in mijn lessen en ik hoop dat je er net zo veel plezier en inspiratie uit haalt als ik dat doe.

Namasté
Paula

 

 

Docent worden bij Yogastudio Santpoort?

Yogastudio Santpoort is altijd op zoek naar yoga-leraren die haar aanbod kunnen verrijken. Mocht je interesse hebben stuur dan een mail naar info@yogastudiosantpoort.nl. We laten snel iets van ons horen.