Momoyoga online boekingssysteem

Als je lid bent van onze yogastudio, kun je gebruik maken van het online boekingssysteem https://www.momoyoga.nl/yogastudiosantpoort/

GEBRUIK MOMO YOGA
Gebruik Momoyoga voor het cancelen van je les. Je kunt je via het systeem ook aanmelden voor een andere les. Je kunt je alleen af/aanmelden voor een les als je ingelogd bent! Heb je geen welkomstmail voor Momoyoga ontvangen? Stuur ons even een mailtje (info@yogastudiosantpoort.nl)

Begin hier: https://www.momoyoga.nl/yogastudiosantpoort/

APP DOWNLOADEN
Je kunt nu de app downloaden in de Apple Store of Google play.

CANCELEN LES, maximaal 2 uur voor aanvang les
Je kunt tot 2 uur van tevoren je les cancelen in Momoyoga. Zo kunnen yogi´s die op de wachtlijst staan voor deze les nog naar de les komen.
Als je later bent met afzeggen vervalt de mogelijkheid om de les in te halen.

INHALEN
Je kunt binnen twee maanden je gemiste les inhalen (mits op tijd afgemeld in Momoyoga)

WACHTLIJST
Als een les vol is in Momoyoga, is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor de wachtlijst (alleen voor die specifieke dag / tijdstip). Als er een plekje vrijkomt ontvang je (tot uiterlijk 2 uur voor aanvang) automatisch een email dat je ingeschreven bent voor de les.

VASTE LES
Waarschijnlijk sta je aangemeld voor een vaste les. Wil je je vaste les veranderen of sta je niet aangemeld voor een vaste les en wil je dit wel graag? Laat het ons weten, dit kunnen wij voor je veranderen in het systeem.

PROFIEL
Heb je je gegevens al aangevuld? En wist je dat je nu ook een foto toe kunt voegen aan je profiel? Natuurlijk weten we wie je bent, maar het is wel leuk met een foto erbij