Yogaretreat Tenerife 2019

60Zin in een heerlijke week met alleen maar me-time, terwijl je geniet van de laatste herfstzonnestralen? Ga dan van 7 t/m 14 oktober 2019 mee op yoga-retreat naar Tenerife. Gun jezelf een week lang energievolle buiten-yogalessen, heerlijk eten, rust en een prachtige natuur.

Kom ontspannen, opladen en genieten. Voor een week lang is het yoga-retreat huis Mandala de Masca, midden in de natuur van Tenerife, jouw thuis. Dagelijks kun je meedoen aan yogalessen, variërend van flow, stress relief, restorative en yin yoga. Tussendoor kun je lekker luieren in de oktoberzon, een boek lezen, zwemmen of het eiland ontdekken. En heel fijn: elke dag wordt er heerlijk voor je gekookt met fijne, biologische producten.

Caroline & Paula
Deze week verzorgen wij beiden de yogalessen. Superfijn om dat buiten in de zon te kunnen doen. Heel wat anders dan in onze eigen yogastudio in Santpoort, waar we inmiddels al acht jaar lesgeven. Caroline is gespecialiseerd in Yin yoga en geeft daarnaast flow lessen. Ze volgde haar opleidingen bij Johan Noorloos, Anat Geiger, David Lurey, Mirjam Wagner en Sarah Powers. Paula specialiseerde zich in Restorative, een diep herstellende vorm van yoga. Daarnaast geeft ze stress relief, well woman yoga en zwangerschapsyoga. Haar opleidingen volde ze bij Francoise Freedman, David Lurey, Mirjam Wagner, Julie Martin, Lizzie Lasater en Judith Hanson Lasater.

Mandala de Masca
Dit yoga-retreat huis ligt in de Masca Vallei op het Spaanse eiland Tenerife, waar het in oktober nog een heerlijke temperatuur is. De prachtige finca ligt midden in de natuur op zo’n drie kwartier rijden van het vliegveld. De hele week staat de finca exclusief tot onze beschikking. Met daarbij:

  • Een zwembad met twee zonneterrassen
  • Binnen en buiten yogaruimte
  • Prachtige uitzichten
  • Genoeg fijne plekjes om je terug te trekken
  • Hangmatjes om te relaxen
  • Fijne temperatuur van ongeveer 25 C
  • En ’s avonds een prachtige sterrenhemel
  • Neem ook een kijkje op de website van Mandala de Masca

Eten en drinken
Het team van Mandala de Masca verzorgt dagelijks ontbijt, lunch en diner. Heerlijke biologische en vegetarische gerechten, vaak uit eigen tuin en bereid volgens het slow food principe. Daarnaast word je verwend met gezonde snacks en fruit, verse kruidenthee en water. Alcoholische drankjes staan trouwens deze week niet op het menu.

Programma
Aankomst: maandag 7 oktober

…… uur: openingsceremonie met aansluitend een diner
Dagelijks (zondag t/m vrijdag)
yogasessie, ontbijt en vrije tijd, lunch en vrije tijd, yogasessie, diner
Vertrek: Maandag 14 oktober na het ontbijt

Excursies
Gedurende de week is er volop tijd voor leuke uitstapjes. Zoals een wandeling met picknick en meditatie onderaan vulkaan de Teide, een bezoekje aan een hippiestrand, strandwandeling met boottochtje en struinen door een van de stadjes.

De kosten
€ 845,- voor een 3- of 4-persoonskamer met eigen badkamer (gereserveerd voor dames);
€ 945,- voor een 2-persoonskamer met eigen badkamer.

Dit is inclusief:

–          7 overnachtingen
–          3 gezonde maaltijden per dag (uitgezonderd aankomst- en vertrekdag)
–          kruidenthee, water, gezonde snacks en fruit
–          alle yogalessen
–          excursies

Dit is exclusief:

–          vlucht en transfer (reken € 40,- voor de transfer met een gedeelde taxi)
–          reis- en annuleringsverzekering
–          eventuele massages

Vervoer
De vliegtijd is 4,5 uur en het tijdsverschil is 1 uur (vroeger).

Hoe kun je boeken?

Voor meer informatie en boekingen* kun je mailen naar info@yogastudiosantpoort.nl

*Bij een boeking vragen we een aanbetaling van € 250,-, waarna je zeker bent van een plek. Uiterlijk 1 augustus 2019 dient het resterende bedrag bij ons binnen te zijn.

Annulering en algemene voorwaarden

foto1foto2