Workshops

YOGAVERDIEPINGSWEEK TENERIFE
maandag 7 t/m 14 oktober 2019

_________________________________

YIN YOGA SPECIAL

Datum: vrijdag 14 juni
Tijd: 19.30-21.30  uur
Docent: Caroline
Prijs: 15 euro

Yin yoga richt zich vooral op het ontspannen van je spieren. Tijdens deze les worden de houdingen ongeveer 3-5 minuten aangehouden, om zo tot de diepere lagen in je lichaam door te dringen, zoals bindweefsel, gewrichten, pezen en banden, maar ook om onze meridianen (energiebanen) te stimuleren. Het helpt om stijfheid, spanningen en blokkades los te laten en zo soepeler en energieker te worden.
Yin yoga geeft diepe ontspanning en brengt je in contact met de stilte in je zelf. Het is een mooie aanvulling op een dynamische yogastijl en een perfecte tegenhanger van het drukke snelle leven.

_____________

YOGA NIDRA SPECIAL

Datum: vrijdag 28 juni
Tijd: 19.30-21.00  uur
Docent: Marjolein
Prijs: 15 euro

Yoga Nidra, ook wel slaap yoga brengt je lichaam en geest in een diepe ontspanning. Tijdens de special zoeken we de grens op tussen wakker zijn en slapen. De liggende meditatie duurt ongeveer een uur. We keren naar binnen door de ademhaling te volgen en scannen langzaam het lichaam om dieper in de ontspanning te komen. Hierna volgen andere aanwijzingen, muziek en stiltes.
Ook als je geen lid bent van de studio ben je van harte welkom.

_____________

STILTE-OCHTEND EN MEDITATIE

Datum:12 oktober
Tijd: 9.30 – 12.00 uur
Docent: Angelique
Prijs: 25 euro

Het is zo fijn om je weekend te beginnen in stilte op een zaterdagochtend. Een ochtend helemaal voor jezelf. Deze Stilte-ochtend & Meditatie bestaat uit verschillende vormen van meditatie (gebaseerd op Mindfulness), ademhalingsoefeningen en milde bewegingsoefeningen. Dit allemaal gericht op rust, ontspanning, inzicht en stilte. Door niet in contact te (hoeven) treden met anderen, merk je al snel dat je los komt van de waan van de dag en even kan stilstaan bij jezelf. Deze ochtend is voor iedereen die bekend is met (de basis van) meditatie.

___________________

AanmeldenMomoyoga (leden) of email (info@yogastudiosantpoort.nl)